Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην developers των Wolfenstein και DOOM δημιουργούν την Bad Yolk και δουλεύουν σε νέο IP

*
Οι Michael Paixao και Joel Jonsson εργάζονταν μέχρι προσφάτως στην Machine Games και ανακοίνωσαν πως δημιουργούν ένα νέο studio με την ονομασία Bad Yolk. Μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσαν, στοχεύουν να εμπλουτίσουν την ομάδα με περισσότερους προγραμματιστές σε διάφορους τομείς, έτσι ώστε να δημιουργήσουν τα πρώτα τους games. Σημειώνουν πάντως πως στόχος των δύο δημιουργών είναι να στηθεί ένα studio που θα προσφέρει και εξαιρετικές συνθήκες εργασίας, προφανώς γνωρίζοντας την κατάσταση στη βιομηχανία και παρακολουθώντας τις συνεχόμενες ανώνυμες καταγγελίες συναδέλφων τους.

Η πρώτη δεκάδα των «AAA developers» αθροίζει πάνω από 90 χρόνια εμπειρίας σε πάνω από 14 AAA games, όπως τα Chronicles of Riddick, Eve Online, Gears of War, The Division, The Darkness και αρκετά ακόμη. Προς το παρόν, η ομάδα εργάζεται πάνω στο πρώτο game ενός νέου IP που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.


Αναμένουμε…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*